Nyheter (Till Nyhetsarkivet)

14 juni 2020

Årets första Working test!

Grattis alla pristagare!

Läs mer
29 april 2020

Egen träning på Långtora för SGLs medlemmar!

I vårt sponsoravtal med Långtora Hund & Jakt ingår att du som SGL-medlem kan boka in egen träning på Långtoras fina marker. Titta under Medlemssidorna- Sponsorer/erbjudanden för SGL

Läs mer
22 mars 2020

HJÄLP OSS!

Vi behöver medlemmarnas hjälp med att skriva tydligt vad en betalning avser som ni gör till pg-kontot eller via swish. Detta för att spåra en betalning samt att det underlättar vid bokföring.

Läs mer
20 mars 2020

Ny sponsor Hunden & Herden

Vi är glada att kunna välkomna Hunden & Herden som sponsor till SGL. Hunden & Herden har ett stort sortiment av jaktkläder, utrustning för jakt och hundträning. SGLs medlemmar har medlemsförmåner som du kan läsa om på medlemssidorna under Sponsorer-Hunden & Herden.

Läs mer
14 mars 2020

Gemensam träning på Långtora

Idag hade vi första gemensamma träningen på Långtora, en dag som vi arrangerade som tack till alla funktionärer i Stockholmsområdet! Det blev en väldigt lyckad, trevlig och solig dag. Tack alla för idag!

Läs mer
3 mars 2020

Ny huvudrubrik Aktiviteter!

Där hittar du våra kurser, träningar och andra aktiviteter så håll uppsikt här så du inte missar något! För att delta så krävs det oftast ett medlemskap i SGL förutom på Informationsträffarna som är öppna för alla.

Läs mer