Bli medlem

Swedish Gundog League är en klubb för dig som vill utveckla din apportör och som gärna tävlar för att stämma av vad du och din hund åstadkommit genom träningen.

Genom att delta på våra Field Trials bidrar du också med värdefull information för vägledning i aveln.

Som fullbetalande medlem och familjemedlem kan du anmäla dig till alla våra aktiviteter samt ha tillgång till speciell information under medlemssidor på vår webbplats. Du får också våra nyhetsbrev via e-post.

Som stödmedlem får du all information samt har tillgång till medlemssidorna och kan när som helst byta upp till fullbetalande om du skulle vilja delta i verksamheten.

 

Medlemsavgift
Fullbetalande  500 kr
Familjemedlem  300 kr
Stödmedlem  300 kr
Ungdom tom 18 år gratis
Gun Club medlem 1000 kr

Medlemskapet är rullande och förnyas senast den siste i månaden, ett år från tecknandet. Anmäl dig som medlem redan idag och betala samtidigt in medlemsavgiften på plusgiro 86 79 86-2.  VIKTIGT: Märk betalningen med namnet på den som medlemskapet gäller så att vi kan spåra din betalning.

 

För betalning från utlandet
IBAN: SE68 9500 0099 6034 0867 9862
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS
Kontohavare: Swedish Gundog League


Vi bekräftar ditt medlemskap på en gång via mail och när du betalat in medlemsavgiften där så får du inloggsuppgifter för Medlemssidorna. Obs! Har du inte hört av oss inom ett par dagar efter du skickat in medlemsansökan så hör av dej till Rune Veneke!

Har du frågor kring medlemskap så kontakta Rune Veneke via rveneke@gmail.com

Välkommen!