Informationsträffar

Syftet med dessa är att ge lite bakgrund och förklaringar av provsystemet- klassindelningar, bedömning och rutiner men framförallt att ge dig möjliget till frågor, synpunkter och idéer.
Även de som ännu inte är medlemmar i SGL är varmt välkomna, så ta en eller flera vänner och bekanta med dig!
I våra planer ligger ytterligare träffar under våren så håll utkik på hemsidan.

Söndagen den 24 februari har vi prova-på dag på Lilla Träskaten i Sörmland.
Ordförande Jan Wiberg kommer och vara på plats för att informera både under provet och efter provet.

Vi låter er prova på walked up test så som de körs i SGL och ni får känna på hur det fungerar! Det blir funkisar och domare o nummerlappar och hela kittet och det kostar självfallet ingenting.

Det blir även information om klubben, provformerna och bedömning med fika efteråt.

Samling kl 10 på Lilla Träskaten.

Föranmäl till Tina Örnjäger på mail tinaornjager@hotmail.com det går också bra att ringa om ni funderar över något 0704 53 54 05. Förtur för icke medlemmar så skynda att säkra din plats för Prova på Prov i SGLs regi.

Välkomna till SGL!

_________________________________________________________________________________________________

Söndag den 3 mars har vi prova-på-dag i Skåne.

Ni är välkomna att känna på hur det är att tävla på Working test med walked up, vilket är den vanligaste formen för test inom SGL. Det blir funktionärer, skyttar, domare och nummerlappar etc och det kostar självfallet ingenting. Information om klubben, provformerna, bedömning samt diskussion/frågeställningar blir det efteråt vid en gemensam fika.

Vår ordförande Jan Wiberg är på plats och delar med sig av sitt kunnande

Obtipsa eller ta med vänner och bekanta med hundintresse.

Samling: Senast kl 09.45 på parkeringen upp till vänster vid Shellmacken i Gårdstånga. Avfart 23 från E22 Malmö – Kristianstad. Gemensam avfärd 10.00 så var ute i tid.

Anmälan: Gör du senast den 22 februari, till Margareta Veneke på margaretaveneke@telia.com Har du frågor så ring 070-24 94 98 (Margareta) Eller 070-7266809 (Lotte)
Hoppas vi ses. Hälsar Lotte Lydeking och Margareta Venekes! Alla välkomna, även icke medlemmar så

Söndagen den 10 mars har vi prova-på dag i Småland.

Det blir information om klubben, provformerna och bedömning med fika efteråt.

Samling 11.00 på Björkåsen.

Föranmäl till Birgitta på mail meadowlark@live.se

Kommer du lite längre ifrån? Övernattningsmöjligheter finns.

Varmt välkomna!

Söndagen den 17 mars har vi prova på dag på Sålla Herrgård, Vikingstad.

Vi kommer lägga upp det som ett Walk Up prov som det görs i SGL, så ni får se och känna på hur det känns. Domare, funkisar, ni får nummerlappar osv.
Ordförande Jan Wiberg, och Birgitta Staflund-Wiberg kommer finnas på plats för bedömning, info mm.

Samling kl 10 på Sålla Herrgård (google maps Sålla Herrgård, Vikingstad). Efteråt äter vi korv med bröd hemma hos Helena, och fortsätter med info kring klubben, proven, dedömningar mm. Ingen kostnad för dagen!

Begränsat med hundförarplatser, först till kvarn! Ni anmäler på mail: h.back118@gmail.com. Vill ni komma och titta eller hjälpa till så mailar ni på samma adress. Frågor Helena: 070-229 33 23

Hoppas vi ses!

Söndagen den 17 mars  kör vi ett prova på WT i Grimeton.

Det är upplagt som ett walk up test. Vi har domare,  jaktledare och steward och förklarar hur det hela går till.  Vill man bara titta eller testa att hjälpa till med något går det fint.

Kostar inget och efteråt bjuder vi på korv och pratar lite mer om klubben, regler mm. Hoppas vi syns!

Antalet startande är begränsat så först till kvarn.

Samling klockan 10.00

Anmäl er till kopia.larsson@hotmail.com så vi kan planera inköp.

Alla är välkomna önskar vi i Väst /Pia